Amanda Werner

2016-02-11
21:52:01

Lördagen i Sevilla i bilder

Började dagen med frukost på Starbucks. Jag åt en bagel med creme cheese och drack chailatte, grymt gott även om det är lite mindre frukost än vad jag brukar äta. 
 
Fortsatte sedan på en guidad tur (gratis) som utgick från ett torg nära katedralen och vi fick se väldigt mycket olika monument (dock bara från utsidan). 
 
Den gamla tobaksfabriken som numer är ett universitet.
 
Efter den guidade touren som höll på i lite drygt 2,5 h hittade vi närmsta burger king för att slänga i oss lite lunch. Vid det här laget hade vi börjat få ont i fötterna men inte hindrade det oss utan efter lunch gick vi mot en känd bro (som enligt min mening inte var sådär jätteamazing) och väl där tog vi lite kort innan vi fortsatte mot Plaza de toros aka tjurfäktningsarenan som låg i närheten. Väl där gick vi en guidad tour inne i arenan (det var enda sättet att komma in men som tur var hade några av tjejerna fått ett papperskort som visade att de var studenter vilket gjorde att vi alla fick gå in för halva priset. 
 
 
Plaza de Toros i Sevilla är den största tjurfäktningsarenan i Spanien. Under vintern är det dock inga tjurfäktningar utan säsongen håller på mellan april och oktober. 
 
 
Efter det så var vi alla ganska trötta och våra fötter helt förstörda men vi ville ta vara på dagen så eftersom att klockan började närma sig 18 bestämde vi oss för att shoppa lite innan det var dags att börja leta efter en restaurang. Vi shoppade till klockan var 20 och sedan började jakten på en bra restaurang. Det blev en restaurang där de hade massa olika rätter men vi alla bestämde oss för att äta paella. Jag åt en med kyckling och grönsaker och de andra tog en med skaldjur, mycket gott! Efter detta hade vi tänkt gå till en bar men vi alla var så trötta (och hade ont typ överallt efter att ha gått 25 000 steg) så vi gick tillbaka till hostelet istället. En mycket bra dag! 
 
 The squad, från vänster: Renske, Sarah, Sophie, jag och Miranda. 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: